Specializari Medicale


Medicina de Familie

Department Medicina de Familie

Specialitatea care asigură asistența medicală primară și continuă

Cu toţii avem un medic de familie la care apelăm când avem o problemă de sănătate pentru a ne îndruma spre un medic specialist. Medicul de familie ne asigură accesibilitatea la servicii medicale şi asistenţă socială, indiferent de vârstă, sex sau religie.
Medicina de familie este specialitatea care asigură asistenţă medicală primară şi continuă, prin acţiuni preventive, educaţionale, terapeutice şi de colaborare. El face parte din viaţa oamenilor încă de când preia nou-născutul, îl examinează periodic şi le transmite părinţilor informaţiile necesare pentru o îngrijire corespunzătoare.
Medicul de familie este primul care constată o afecţiune şi direcţionează pacientul înspre un medic specialist. Tot odată, medicul de familie este cel care ne cunoaşte istoricul medical. El integrează informaţiile medicale venite de la specialişti şi este în măsură să ne ofere un sfat avizat legat de tratamentul pe care trebuie să îl urmăm. Nu în ultimul rând, medicul de familie este un consilier, un psihoterapeut al oamenilor.

SERVICII MEDICINA FAMILIEI

ADEVERINȚĂ MEDICALĂ

20 lei

ELIBERARE CERTIFICAT MEDICAL

30 lei

CONSILIERE FAMILIALĂ

50 lei

CONSULTAȚIE LA DOMICILIU

100 lei

CONSULTAȚIE NEASIGURAȚI

50 lei

CONTROL NEASIGURAȚI

30 lei

CERTIFICAT PRENUPȚIAL

60 lei

INTERPRETARE ANALIZE

30 lei

INJECȚIE INTRAMUSCULARĂ  ȘI SUBCUTANATĂ

10 lei

INJECȚIE INTRAVENOS

20 lei

MĂSURAREA TENSIUNII ARTERIALE

5 lei