Pachete Analize


Afectiuni Cardiovasculare

Laborator Analize Medicale Timisoara - Campanie Screening 

PACHET SCREENING AFECTIUNI CARDIOVASCULARE

Din dragoste pentru inima ta

Bolile cardiovasculare sunt probleme ale inimii și ale vaselor de sânge, și reprezintă principala cauză de deces la nivel mondial. În fiecare an, peste 17 milioane de oameni din întreaga lume mor în urma unor boli cardiovasculare. Inima este un organ vital al organismului nostru. Odată cu înaintarea în vârstă și sub influența diverșilor factori, bolile cardiovasculare afectează buna ei funcționare și a întregului sistem circulator.


Sedentarismul, obezitatea, tabagismul, alimentația defectuoasă sau consumul de alcool sunt doar câțiva dintre factorii care favorizează apariția bolilor cardiovasculare. Dintre acestea, cele mai comune sunt durerile toracice (angina), blocarea fluxului sanguin (boala ischemică) și depunerile de colesterol (ateroscleroza –  unul dintre principalii factori de apariție a infarctului miocardic și al atacului cerebral vascular).


Afecțiunile cardiovasculare pot fi prevenite prin exerciții fizice zilnice, renunțarea la fumat, o dietă sănătoasă și echilibrată. De asemenea, este extrem de important să efectuăm vizite medicale periodice, pentru a ne verifica starea de sănătate a inimii și a sistemului circulator.

PACHET ANALIZE
PRET: 128lei /84 lei

Comanda Pachet Analize

Acest pachet face parte din Campania de Preventie 2020 si include urmatoarele analize:

Colesterol total


LDL/HDL colesterol


Trigliceride


TGO


TGP


TSH


Lipide