Pachete Analize


Afectiuni Genitale

Laborator Analize Medicale Timisoara Dr. Golea - Campanie Screening

PACHET SCREENING AFECTIUNI GENITALE

Afecțiunile genitale sunt o realitate cu care fiecare femeie se confruntă și principalul motiv pentru care femeile ajung la medicul ginecolog. Peste 70 ***  dintre femei fac o infecție vaginală cel puțin o dată în viață, iar 3 din 4 femei sunt afectate de infecțiile bacteriene comune.


Cel mai des întâlnite sunt infecțiile vaginale, candidoza și vaginitele bacteriene. Acestea pot apărea în urma unor tratamente cu antibiotice, a contactului sexual neprotejat, a contactului sexual cu parteneri multipli sau în urma unor dereglări hormonale. Simptomele diferă de la o afecțiune la alta: de la nevoia de a urina des și disconfort în timpul urinării, la infecția urinară, până la secreții vaginale anormale, mâncărimi și dureri ale zonei intime în cazul vaginitelor.


Este important să prevenim aceste afecțiuni prin vizite periodice la medic și prin efectuarea analizelor de profil și a controalelor de rutină. De asemenea, este extrem de important să contactăm medicul specialist încă de la apariția primelor simptome.

Acest pachet face parte din Campania de Preventie 2020 și include următoarele analize:

PACHET ANALIZE AFECŢIUNI GENITALE:

PRET: 205lei /164 lei

Comanda Pachet Analize

Acest pachet include urmatoarele analize:


Citologie conventionala test Papanicolau


Cultura secretie vaginala


Cultura secretie cervicala


VDRL


HIV


Examen complet de urina